Skoda Fabia este marele amestec de performanță și economie; este disponibil în variantele pe benzină și diesel. Vei experimenta doar luxul real, atunci când ai condus masina si face sa te simti ca cât de special esti. Masina este proiectat atât de bine, care este convenabil și oferă pasagerilor frumos și spațiu de marfă. Compania a încărcat numeroase caracteristici pe care le puteți doar experiență în mașini de lux mari de confort. Are exterior atât de compact încât îl puteți conduce și parc-l cu cea mai mare ușurință în cele mai multe.

Exterioare

Aspectul exterior al masinii va menține ochilor sigură fundașii centrali și te face statuie de 2 minute cu gura deschisă. Acesta are o grila fata cromata izbitor cu aripioare verticale pe care le fac apel la prima vedere. Folia decorativ negru pe stâlpii dă un plus de chic si rafinament pentru acest Super Hatch. Stopurile cu LED-uri la partea din spate a masinii da un aspect foarte la modă la exteriorul său. Far chic a masinii de lângă grila frontală face aspectul Skoda Fabia mai sportiv și dur. Lămpile de ceață multi-reflector din sticlă transparentă maximizează vizibilitatea în condițiile meteorologice cele mai neplăcute.

14781252328_d5c8b7a120_b

Interioare

Interioarele spatioase și spațioase ale masinii va ofera confortul extremă și de lux va face sa uitati ca te afli intr-un hatchback. Acesta este încărcat cu interioarele ton duale care oferă senzația de dărnicie. înălțime scaun sofer reglare, mare afișaj multifuncțional, ajustarea mecanică intern pentru ferestre ORVMs, față și spate electrice, geamuri fumurii si parbriz, AC manual, 2 DIN player audio, guri de aerisire AC spate, inchidere centralizata, și capacul portbagajului, blocarea automată a ușilor pe viteza depășire, față și lampa centru de lectură spate, parasolarele fata, oglinzi vanitatea, compartiment spatios pentru bagaje, complet rabatabil spătarul banchetei din spate, suporturi pentru pahare față și spate, suport pentru sticle bară, cuiere de la spate, etc.

Motor

Skoda Fabia este disponibil în benzină și motor diesel. Varianta pe benzină a masinii este propulsat de un 1,2 litri MPI, DOHC, în linia 3 cilindri. Racit cu lichid motor pe benzina Pompe pe o putere maxima de 75 CP la 5400 rpm și un cuplu maxim de 110 Nm la 3750 rpm. Un alt motor pe benzină este încărcat cu 1,6 MPI, 1598cc, în linie cu 4 cilindri, DOHC, răcire cu lichid; se produce o putere de vârf de 105 CP 5250 rpm si genereaza un cuplu maxim de cifra 153 Nm la 3800 rpm. Nou adăugat 1.2 TDI CR, DOHC, în linia 3 cilindri cu injecție directă, racit cu lichid, motor diesel turbo este extrem de puternic, care generează putere de vârf de 75 CP la 4200 rpm și cuplul maxim de 180 Nm la 2000 rpm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *